CLICK TO KNOW ME

contest (6024) Danbo's journey (513) Event (8991) Fakta menarik (928) festival (788) Gadget (562) industrial training (343) kehidupan (432) makan2... (453) MaLaYsIa best PlacE (653) nice place at Korea (315) pendapat (2343) personal (4553) photography (3224) project sabtu (342) Sesi Terjah Blogger (993) SukA-SukI (5634) travel (434) wordless wednesday (1111)

Theme © ???



blogger gegarkan 'U'
Thursday, January 13, 2011 | 31 comments
Time Shy tengah berblogwalking..tiba2 nampak entry ni di blog trex, lepas tu Shy pon check di tuan empunya blog, Ben Ashaari...

Memandangkan tengah hujan lebat n tak dapat balik ke kolej dan terpaksa lepak kat komputer lab kat department ni, so Shy pon update la blog n join ni..hehehe....

1. Shy belajar kat University Malaya, pelajar jurusan akhir Kejuruteraan Bioperubatan, 
2. Asal Selangor ,21 tahun
3. Shy minat engineering n pada masa yang sama minat anatomy, so amik jurusan engineering ni.hehe
4. Cita2 for sure la nak jadi Biomedical Engineer.Insyaallah kalau ada rezeki..hehe

Labels:


NEWER
PAST



home profile shaifulshafian