CLICK TO KNOW ME

contest (6024) Danbo's journey (513) Event (8991) Fakta menarik (928) festival (788) Gadget (562) industrial training (343) kehidupan (432) makan2... (453) MaLaYsIa best PlacE (653) nice place at Korea (315) pendapat (2343) personal (4553) photography (3224) project sabtu (342) Sesi Terjah Blogger (993) SukA-SukI (5634) travel (434) wordless wednesday (1111)

Theme © ???



gegar blog julai 2011
Saturday, July 2, 2011 | 13 comments
Sempena permulaan bulan Julai nie...Shy join segmen dari blog abg Ben..."Gegar Blog Julai 2011"
sape2 yang nak join bolehlah clik header abg Ben kat bawah ni ye...



blog ni pada mulanya ber"URL" http://shaifulshafian.blogspot.com tapi baru2 ni dah ditukar kepada http://diaryshy.blogspot.com di atas sebab2 tertentu..so sapa2 yang pernah follow Shy dulu diharapkan dapat la mengfollow kembali ye n kepada yang belum lagi follow Shy sudi2 lah berbuat demikian..hehehe...blog ni lebih tertumpu kepada penulisan melalui gambar/photography dan lebih2 lagi dari expresi patung "Danbo"...hehe

Labels:


NEWER
PAST



home profile shaifulshafian