CLICK TO KNOW ME

contest (6024) Danbo's journey (513) Event (8991) Fakta menarik (928) festival (788) Gadget (562) industrial training (343) kehidupan (432) makan2... (453) MaLaYsIa best PlacE (653) nice place at Korea (315) pendapat (2343) personal (4553) photography (3224) project sabtu (342) Sesi Terjah Blogger (993) SukA-SukI (5634) travel (434) wordless wednesday (1111)

Theme © ???



Photoshoot Korean Couple Contest..^^
Tuesday, July 5, 2011 | 7 comments
 event : photoshoot for couple contest
venue : Inje University, Korea
date: setahun yang lalu (da lama dah pon..huhu)
     hai readers, just nak share gambar semasa shy kat korea.lagipon time nie baru je beli dslr..tiba2 je kawan mintak tolong untuk shoot photo mereka (couple Korea) atas sebab nak masuk couple contest untuk kolej diorang. so, shy pon n member lagi sorang, yew hong pon tolong la mereka lagipon time tu baru beli dslr..just shoot je..setting pon kurang mahir (sekarang pon still lagi x mahir sangat..hehe).memang diakui gambar nie banyak kekurangan sebab bayang,highlight..luckily, diorang telah memenangi pertandingan tu...alhamdulillah nasib baek diorang menang (sebab time shoot tu risau jgk tak lawa).rasanya gambar yang atas sekali ni yang menang...pape pon diorang tetap couple yang sweet, menarik n best.........waa..tetibe rindu korea...ok la xmau cakap banyak , ni la gambarnye .enjoy ke-sweetan mereka...hahaha...

.

Labels: , ,


NEWER
PAST



home profile shaifulshafian