CLICK TO KNOW ME

contest (6024) Danbo's journey (513) Event (8991) Fakta menarik (928) festival (788) Gadget (562) industrial training (343) kehidupan (432) makan2... (453) MaLaYsIa best PlacE (653) nice place at Korea (315) pendapat (2343) personal (4553) photography (3224) project sabtu (342) Sesi Terjah Blogger (993) SukA-SukI (5634) travel (434) wordless wednesday (1111)

Theme © ???



segmen: Jom Terjah Blog newbie
Sunday, July 17, 2011 | 12 comments
Segmen dari iMBobo...Terjah..Terjah..Terjah...segmen yang best supaya blog- blog lain dapat diterjah dengan seterjahnya..haha...segmen iMBobo ni best untuk blogger Newbie yang macam Shy ni...Shy nak tambah kenalan seramai yang mungkin..:)

errmm...Entry yang best dalam blog ni banyak cerita pasal tempat2 menarik kat Korea n sekarang ni Shy banyak buat penceritaan dari gambar2 terutamanya dari pic2 Danbo yang Shy snap sendiri.Shy pon ade buat pages pasal pic Danbo ni..kalau nak tengok bolela click kat pages Shy's danbo Journey ye...Jom terjah..sape2 nak join bolelah click kat Banner yang kiut tu ye..^^

Labels:


NEWER
PAST



home profile shaifulshafian