CLICK TO KNOW ME

contest (6024) Danbo's journey (513) Event (8991) Fakta menarik (928) festival (788) Gadget (562) industrial training (343) kehidupan (432) makan2... (453) MaLaYsIa best PlacE (653) nice place at Korea (315) pendapat (2343) personal (4553) photography (3224) project sabtu (342) Sesi Terjah Blogger (993) SukA-SukI (5634) travel (434) wordless wednesday (1111)

Theme © ???



BCR Contest 2# | How I Met BCR.
Tuesday, March 13, 2012 | 13 comments
Assalamualaikum


Tahun ini tahun 2012...OK,rewind back to the previous year..n year...987456352413......2011......2010......

Tahun 2010 adalah tahun yang shy rasa tahun yang agak memboringkan tapi jugak menyeronokkan + mengiurkan..eh silap.. memberikan shy banyak pengalaman.....

Contest ni membuatkan shy terkenang balik macam mana shy kenal blog+photography..dual pakej tu,..sebelum ni shy pikir "Ape da blog ni membuang masa je"..seriously permulaan shy buat blog ni saje je suka-suka sebab BOSAN..sebab apeeeee.......BOSAN....

Hari2 makan sayur..sayur...sayur...kat mana ko duduk shy apesal makan sayur je?...Nak tahu kat mana?kat negara yang korang idam-idamkan tu r...Korea..yup shy buat praktikal kat sana 6 bulan... Atas sebab bosan maka mulalah pengembaraan shy kat blog+ photography ni.........Tapi banyak jugak experience shy masa kat sana...

snow

join Inje Uni Skeleton Concert Day.

Football dengan Korean..main 10 minit kaki kejang..sejuk~~~

won my 1st photograpny contest

n the most experience yang shy dapat ialah...
Shy berblogging....

Lama jugak shy berblogging..makin lama makin bosan...dalam setahun macam tu shy pikir "Haruskah aku berblogging lagi"..kira-kira dah sem akhir rasanya tahun 2011 ntah macam mana la bole tersesat kat BCR(Blogger Chat Room) ni....sesat punya sesat time tu la diorang nak wat gather kat Mid Valley(dekat je ngan UM time tu)...tak pergi rugi tapi............

SHY = PEMALU

Nak dijadikan cerita dan takdir pon memihak kepada Shy munculla seorang penyelamat iaitu Lynn , BCR juga budak ni, junior engineering .. n dengan dia lah shy 1st met n jumpa ngan budak -budak BCR ni....ok,mula-mula malu ..senyap....tapi diorang pon gila jugak...kira masuk la ngan shy n shy rasa" WOW, seronok jugak jumpa diorang ni n BCR is the best"....that is How I met BCR n all the members...

yup..true..all blogger harus wajib join BCR ni ..tak join rugi....memang happening... tapi,ape yang shy risaukan sekarang shy makin lama makin menjauhi BCR...bukan niat ok tapi makin lama tanggungjawab kita yang menghalang n mengubah cara hidup kita...

I HOPE ALL BCR MEMBER WILL ALWAS REMEBER ME AS SHY




thanx BCR.

tag:
penyelamat- LyNN
Rainys
Wan

Labels:


NEWER
PAST



home profile shaifulshafian