CLICK TO KNOW ME

contest (6024) Danbo's journey (513) Event (8991) Fakta menarik (928) festival (788) Gadget (562) industrial training (343) kehidupan (432) makan2... (453) MaLaYsIa best PlacE (653) nice place at Korea (315) pendapat (2343) personal (4553) photography (3224) project sabtu (342) Sesi Terjah Blogger (993) SukA-SukI (5634) travel (434) wordless wednesday (1111)

Theme © ???



sunrise at 신 어 산 mountain
Thursday, May 6, 2010 | 5 comments
ni la orang ckp kalau tak ada keje nak buat keje..hehehee
ari itu hari ahad..tak tau nak watpe so kami (aku,sief fang, kiet, amir n wanie) pon rancang naek mountain tengok sunrise..hehehhe
bertolak pukul 4 pagi (masih gelap)..
AND sempat la jugak sampai untuk tengok sunrise tu...huhuhu..
ni kali kedua aku naik mountain ni,,time first,semua puncak ni diseluputi salji...
nice..and maybe aku akan pergi lagi untuk kali ke-3..hehehe
pape pon ..enjoy the picture..: )
































nasib baek bawak jumper..kalo tak mati kesejukan ..huhu























Labels:


NEWER
PAST



home profile shaifulshafian